• nieuws

  • helpen?

  • info

  • programma

zaterdag 24 september

Red spiral

Lawei vzw maakt opnieuw geluid

Op vrijdag 14 oktober, brengt Lawei vzw voor de tweede maal lokaal talent naar Club de B in Torhout. Tijdens hun eerste editie bespeelden ze hiervoor het rock-genre, maar dit keer overtuigen ze hun hiphop-fans met hun verse line-up.

Het is het vervolg in de reeks evenementen, waarbij de vzw artiesten van eigen bodem een ferme duw in de rug wilt geven. Ze schotelen hun bezoekers dit keer een 3-gangenmenu voor met Ronnyhuana, Kleine Crack & Slagter en ZLDR. Drie opkomende rappers die Torhout maar al te graag komen overtuigen van hun kunnen. Iets wat geen probleem zou mogen zijn, als je hun palmares van albums en singles bekijkt. Het belooft alvast een ervaring van te worden waar taal, emotie en creativiteit gebundeld wordt.

Het doel van de vzw is dus opnieuw meer dan duidelijk. Het muzieklandschap verrijken, door de lokale cultuur te stimuleren. Twee zaken die hand in hand gaan volgens de organisatoren. Zij kijken alvast uit naar wat de drie talenten van dienst uit hun trukendoos zullen halen. Tickets en meer info via www.lawei.be