• nieuws

  • helpen?

  • info

  • programma

RonnyHuana + KLEINE CRACK & SLAGTER + ZLDR

vrijdag 14 oktober

deuren 18u00

start 18u00

Info

Lawei Live is BACK en gaat all-in! Vrijdag 14 oktober wordt dit jaar DE feestdag van harde beats, verrassende punchlines en energieke performances. 3 artiesten, elk met hun eigen definitie van hiphop, nemen ons mee in hun gedachtegang en laten Club de B trillen. Waar RonnyHuana aka de ‘burgemeester van het donker leven’ ons laat proeven van rauwe Antwerpse raps, deelt Kleine Crack zijn vernieuwende visie over hoe hiphop zou moeten klinken. ZLDR daarentegen komt slechts met één doel. Jullie overtuigen van hun persoonlijke Franco-Belgische beats. Tot slot lijmen P.Haywire en NielsMH deze avond B2B aan elkaar vanaf hun mixers.

Club de B,

S Gravenwinkelstraat 5, 8820 Torhout

Green star

Ticketinfo

VVK:

€ 12 (excl. kosten)

ADD:

€ 16 (excl. kosten)

Koop tickets

Line-up

KLEINE CRACK & SLAGTER

21u00

21u30

Kleine Crack & Slagter komen, zien en slopen de boel overal waar ze gaan. Het collectief onder de naam VHS uit 'de Anna' (Antwerpen) brengen je bezeten raps & beats en helse energie. Hoewel het cijfer 6 heel centraal staat is hij alles behalve een duivelaanbidder.
Ze releasen hun muziek onder het label Burning Fik van Faberyayo & Abel en brachten reeds muziek uit met features van Faberyayo, Zwangere Guy, Ray Fuego. Maak je borst maar nat voor het vagevuur die te spotten zal zijn tijdens de set van Kleine Crack & Slagter.

RonnyHuana

20u00

20u35

RonnyHuana is ondertussen geen nieuwkomer meer in de Belgische hiphopscene. Hij tourde afgelopen voorjaar mee met de jongens van STIKSTOF.
RonnyHuana geeft ons een blik op zijn grimmige hiphop van eigen bodem. In het verleden werkte hij al samen met onder andere Zwangere Guy, Berry, $KEER&BOO$ en Jazz Brak.
Op 14 oktober trekt hij je mee de straat in en gidst hij je door zijn bos van rauwe verhalen.

ZLDR

19u00

19u40

Het startschot van ZLDR werd gegeven met hun eerste, self-titled EP die een kleine 2 jaar geleden uitkwam. De grimmige beats van Lennert werden vergezeld door zelfbewust, typisch Franco-Belgische teksten van Julien en Thomas.
Hun inspiratie komt van de alomgekende rotten in het vak: Stikstof, Zwangere Guy, Le 77...
Onlangs brachten ze hun jongste album KWETS UUR uit. Vol opzwepende beats, stevige teksten en met het Frans en Nederlands perfect in balans is het zonder twijfel gemaakt om hun stempel op de Belgische hiphop te drukken.

P.Haywire & NielsMH

18u00

23u00

P.Haywire & NielsMH zijn 2 vrienden afkomstig uit de Belgische kuststad Blankenberge. Beiden hebben al tal van uren achter de decks gespendeerd met hun fijne selectie van de allerbeste hiphop, van eigen bodem of ver daarbuiten. Het DJ-duo voorziet ons de hele avond van de beste beats tussen de sets van ZLDR, RonnyHuana & Kleine Crack & Slagter.
Voor één ding hoef je alvast niet te vrezen, de vibe, die zal aanwezig zijn.