• nieuws

  • helpen?

  • info

  • programma

Green spiral

Info

Over ons

Lawei VZW is ontstaan uit een groep vrienden met een passie voor muziek, evenementen en ondernemen. Allen zijn we afkomstig uit Torhout en omstreken.
Onze organisatie zorgt voor meer muzikale cultuur in de Torhoutse binnenstad. Dit doen we door jonge, lokale artiesten een podium te geven in combinatie met een fijne selectie aan muzikaal talent.
We mikken om het volledige muzikale spectrum aan bod te brengen en zo muziekliefhebbers nieuwe, toffe muziek te kunnen voorschotelen, maar tegelijk ook hun kennis en mening aan te scherpen.
Klinkt ons verhaal je als muziek in de oren en kan je niet wachten om ook jouw steentje bij te dragen aan de Torhoutse muziekscene? Dan kan je je hier inschrijven als vrijwilliger.
Ga je zelf aan de slag met muziek en instrumenten en denk je dat wij elkaar moeten leren kennen? Dan kan je ons vrijblijvend e-mailen via info@lawei.be Tot op een volgend concert!

Algemene info

Evenementen

Alle evenementen die wij, Lawei VZW, organiseren staan steeds vermeld op onze website.

Tickets

Je vindt een rechtstreekse ticketlink bij ieder concert (gewoon klikken op de knop "tickets"). De ticketverkoop verloopt via Eventsquare en betalen kan via overschrijving, kredietkaart of bankkaart. Ticketfee en bankkost zijn inbegrepen. De voorverkoop stopt telkens op het moment dat de deuren opengaan, vanaf dat moment kan je nog online tickets kopen maar dan wel aan deurprijs die altijd enkele euro's duurder is.

COVID

Bijkomende toegangsvoorwaarden gelinkt aan de covid-19 pandemie (covid save ticket...), zijn voor alle komende concerten mogelijk. De geldende voorwaarden zijn deze die van kracht zijn op de dag van het concert. Het niet voldoen aan de voorwaarden geeft geen recht op terugbetaling van dit ticket.

Vrijwilligers

Heb je zin gekregen om een handje te helpen bij onze concertwerking? Kan je pintjes tappen met een perfecte schuimkraag of sla je graag een praatje aan de ingang? Kijk dan zeker eens hier om te zien wat we samen kunnen onderenemen!

Locaties

Omdat wij als vereniging niet beschikken over een eigen uitgeruste concertzaal doen we beroep op andere unieke locaties.

Club de B

De Club de B is een losstaand gebouw in de tuin de Brouckere (achterkant cultuurcentrum).
Adres: 's Gravenwinkelstraat 5, 8820 Torhout